www.anunturisibiu.ro
Sectiuni
> Home
> Imobiliare
> Auto
> Anunturi Diverse
> Pensiuni
> Restaurante
> Hoteluri
> Catalog Firme
> Informatii utile
> Carte de telefon
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Gazduire DAVA Solutions
AC Helcor sprijina donatorii de sange
Reclama
Folositi formularul de mai jos pentru a cauta dupa numele unei firme, un cuvant sau anumite cuvinte continute in descriere sau domeniul in care este catalogata firma.

Adaugati firma in catalog

Puteti adauga firma dumneavoastra in catalogul nostru printr-un click aici. E necesar sa dispuneti de un cont de tip firma care-l puteti inregistra gratuit.

Cautare

In continuare aveti lista firmelor apartinatoare subdomeniului 'Medici, dentisti'. Daca aceasta lista ocupa mai mult de o pagina puteti folosi link-urile din partea de jos pentru a afisa restul firmelor.

Asistent medical generalist (b/f) Germania

Telefon: 0740644175
Telefon mobil: 0740644175
Asistent medical generalist (b/f) Germania; Descrierea postului:; Ingrijitor batran/; Infirmier(b/f); Cerinte:; Calificare/ studii superioare incheiate/ scoala de specialitate; Cunostinte foarte bune de limba germana; Disponibilitate pentru a incepe lucru imediat; Experienta in domeniu; Permis categoria B (constituie avantaj); Persoane cu putere de decizie si spirit de echipa; Posturi disponibile:10; Full-time/ lucru in ture/ schimburi; Compensatii si beneficii; Contract pe durata nedeterminata; Tara de lucru: Germania; Salariu (fara experienta): 2000-2100 euro brut + cazare asigurata; Salariu (peste 5 ani experienta): 2400 euro brut + cazare asigurata; Aplicati doar cu CV in limba germana pe office@job4life.ro
Web: http://www.job4life.ro
Detalii firma · Modificare date< Anterioarele Pagina 1 din 1 Urmatoarele >

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Portalul Judetului Salaj Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare Constructori Online