www.anunturisibiu.ro
Sectiuni
> Home
> Imobiliare
> Auto
> Anunturi Diverse
> Pensiuni
> Restaurante
> Hoteluri
> Catalog Firme
> Informatii utile
> Carte de telefon
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Gazduire DAVA Solutions
AC Helcor sprijina donatorii de sange
Reclama
Unde poti sa iti cauti o noua locuinta

Cele mai ieftine si cele mai scumpe zone din Sibiu

In ce zone sunt cele mai mari preturi la apartamente de vânzare?

Ultracentral

Ca în cele mai multe cazuri, zona ultracentrala din Sibiu este si cea mai scumpa atunci cand vine vorba de case sau apartamente de vanzare. Centrul istoric al orasului are un farmec aparte si este vizitat de sute de mii de turisti in fiecare an. Cumparatorii aleg sa investeasca intr-o proprietate de aici, o casa individuala sau un apartament de vanzare la casa, cu acces la curte comuna. Acestea sunt pretabile atat pentru locuinta, dar mai ales pentru inchiriere in regim hotelier.

Mai apoi trebuie mentionate zonele centrale ale Sibiului, strada Constantin Noica, bulevardul Victoriei, strada Constitutiei. Si aici preturile proprietatilor sunt destul de piperate, mai ales datorita proximitatii de punctele de interes din oras. Locatarii fac maxim 15 minute pe jos pana in Piata Mare, zonele sunt linistite, cu scoli, gradinite si numeroase centre comerciale in imediata apropiere.

Zona Parcului Subarini, strada Octavian Goga

Zona Parcul Subarini / strada Octavian Goga este probabil pe locul doi cand vine vorba despre preturile caselor sau apartamentelor de vanzare . Zona este foarte frumoasa si aerisita, strada Octavian Goga este paralela cu linia parcului Subarini, iar la capatul fiecarei stradute intersectate de aceasta se regaseste linistea celui mai mare parc din Sibiu. Tot aici poate fi incadrat si cartierul Valea Aurie, pozitonat intre Parcul Subarini si Padurea Dumbrava. Cartierul este foarte cautat, zona este linistita si bine apreciata in oras, iar implicit preturile de pe piata de imobiliare sunt ridicate.

Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Cedonia

O a treia categorie de imobile scumpe de vanzare incadreaza apartamentele din zona Hipodrom 1, 2 3 sau 4, Cedonia, Nicolae Iorga, Milea. Cererea mare de apartamente de vanzare in aceste zone este determinata de potentialul lor pentru investitie. Apartamentele de inchiriat de aici sunt la mare cautare, cartierele au magazine, banci, parcuri si sunt aproape de institutiile de invatamant.

Localitatea Selimbăr

Şelimbărul a cunoscut o expansiune fără precedent în Sibiu. Dacă în urmă cu 15 ani aici era o simplă comună, astăzi localitatea s-a extins foarte mult, au fost construite numeroase ansambluri rezidentiale de blocuri si de case, iar interesul pentru zona a crescut incredibil, mai ales dupa ce Promenada Mall a fost construit. Astazi Selimbarul este considerat un cartier al Sibiului si totodata zona premium din oraş. Locatarii de aici au acces facil la autostrada si la centura orasului, dar si la DN1 si la cel mai mare centru comercial din oras.

Apartamente de vanzare in Sibiu – preturi mai mici

Calea Cisnadiei. Calea Surii Mici

In categoria apartamentelor cu pret mai mic intra cele amplasate in zona Calea Cisnadiei sau Calea Surii Mici, spre exemplu. Si aici este cerere mare pentru imobilele noi, dar apartamentele au suprafete mai mici, nu sunt atat de apropiate de institutiile de invatamant, iar infrastructura este in curs de dezvoltare.

Zona Industrial Est – Şoseaua Ştefan cel Mare ieşirea Agnita

Cumpărătorii interesaţi de apartamente de vanzare in Sibiu vor gasi preturi mai mici si in zona Industrial Vest, soseaua Stefan Cel Mare, la iesirea spre localitatea Agnita.

De asemenea, preturi mai mici gasim in general si la apartamentele amplasate la mansardele blocurilor, la cere care nu sunt decomandate sau la cele care necesita renovari majore.

În loc de concluzie.

Pe piata de imobiliare Sibiu este atat cerere cat si oferta pentru toate gusturile si toate buzunarele. Daca si tu esti in cautarea unui apartament de vanzare, alege cu atentie zona in care vrei sa locuieste, analizează mai multe oferte înainte de a achiziţiona şi asigură-te că bugetul alocat tranzacţiei este cel confortabil pentru tine şi familia ta.

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Portalul Judetului Salaj Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare Constructori Online